Το όραμά μας έγκειται στη δυνατότητα μελέτης, σχεδιασμού, προγραμματισμού και υπολοίησης καινοτόμων βιομηχανικών έργων υψηλών προδιαγραφών σε Ελλάδα και Ευρώπη καθιστώντας την Aktinaplan ισάξια μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Για περισσότερα απο 20 χρόνια

η Aktinaplan έχει καθιερωθεί στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και άμεσης ανταπόκρισης, υπηρετώντας έτσι τον εταιρικό της σκοπό, τη βελτιστοποίηση των παραγωγικών διαδικασιών όλων των πελατών της.

Στόχος μας

Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών όλων των πελατών μας, παρέχοντάς τους εξειδικευμένες, σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις στην παραγωγή και τον αυτοματισμό, στηρίζοντας και βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους τους για αύξηση πωλήσεων, καθιστώντας τους πιο ανταγωνιστικούς.

Στην Aktinaplan, όντας εταιρεία με πελατοκεντρικό χαρακτήρα, κατανοούμε πως διαφορετικοί πελάτες, έχουν διαφορετικές ανάγκες.

Βασιζόμενοι στην ικανότητα και την εμπειρία των μηχανικών μας να μελετούν και να κατασκευάζουν έργα υψηλών απαιτήσεων, καθορίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οιπελάτες μας και βοηθάμε τον καθένα ξεχωριστά, ανεξάρτητα απο το προϊόν που προωθεί και την αγορά στην οποία απευθύνεται.